Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Vår tannlegeklinikk har et eget tannteknisk laboratorium i samme etasje som tannklinikken, og vi kan derfor tilby våre pasienter en kompleks, protetisk behandling og arbeid innenfor estetisk tannpleie/tannbehandling. Vi kan tilpasse individuell farge og utforming på fremtidige kroner, proteser og skallfasetter på stedet.

Under utføring av protetisk arbeid har du som pasient direkte kontakt med proteseteknikeren, som utformer din tannerstatning. På denne måten øker både kvalitet og tempo på arbeidet betydelig. Vi bruker CERCON-materiale, som er den nyeste løsningen innenfor estetisk tannbehandling, et stoff som ikke krever kjerne av metall.

Bruken av CERCON gir store muligheter for rekonstruksjon av et pent smil, da stoffet er hvitt og gjør at kroner og porselensbroer får et naturlig utseende. Bruken av CERCON minsker vesentlig risikoen for allergi, samt øker nøyaktigheten under utformingen av tannerstatninger. Dette materialet sikrer varighet, estetikk og høy kvalitet på det protetiske arbeidet.